Få din egen private hjemmeside – nemt og enkelt

Af Hanne Clausen
0 Kommentar

Har du nogensinde overvejet at lave en hjemmeside til dig selv? Det kan være i forbindelse med din hobby, at du ønsker at dele med verden og vise dine ting frem. Det kan også være et ønske om at dele med din familie og venner – eller du kan have meget større ambitioner. Uanset hvad kan det virke uoverskueligt at få sin egen hjemmeside som privatperson. Det koster jo mange tusind kroner og kræver en dygtig nørd, at få lavet den slags, tænker du måske.

Sandheden er, at du som privat jo ikke har de samme behov som en virksomhed, der skal sælge sig selv ved hjælp af et brand, unikt design og diverse funktionalitet på hjemmesiden. For dig kan meget mindre gøre det, og det åbner et hav af muligheder for at lave sin egen hjemmeside for meget få midler og uden at skulle være teknisk anlagt eller programmør og designer.

Dine muligheder for en nem og billig hjemmeside

Hvilken løsning du skal vælge til din nye hjemmeside kommer lidt an på hvad formålet er. Ønsker du f.eks. at blogge, skal du vælge et af de fremragende gratis blogsystemer der findes på nettet. Her anbefaler vi uden nogen tøven de to store WordPress.com og Blogger.com – den sidste er ejet af Google. Med ét af disse systemer, kan du have din egen blog på nettet i løbet af under en halv time, med design og det hele. Det bliver ikke meget nemmere (se eksempel her).
Hvis det mere er en traditionel hjemmeside end en decideret blog, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på danske 123hjemmeside.

123hjemmeside

123hjemmeside har eksisteret i mange år efterhånden og mangt en dansk privat hjemmeside er bygget i dette glimrende system. Noget af det der gør denne løsning så attraktiv, hvis du gerne vil have din egen private hjemmeside, men ikke har evner indenfor programmering eller design, er netop at det hele foregår online. Du designer og opbygger hele hjemmesiden direkte i din egen browser ved hjælp af et meget brugervenligt system, hvor du kan klikke og vælge dig frem til det helt rigtige look. Udover designskabeloner, menuer osv., tilbyder 123hjemmeside også en række ekstra moduler som f.eks. gæstebog, dagbog, kontaktside m.fl.

Læs mere om 123hjemmeside på private-hjemmesider.dk

Hvad med hjemmeside-adressen?

Adressen på denne hjemmeside er www.cultures.dk – denne webadresse kaldes i fagsprog for en URL. Man kan sammenligne en URL med et telefonnummer eller en fysisk adresse. Det er dén der gør at folk kan finde din hjemmeside og det er dén du kan dele ud til dem du gerne vil have som besøgende. Eller bruge i din markedsføring, hvis du vil promovere noget lidt mere end bare overfor familie og venner.

Som standard bliver en webadresse hos 123hjemmeside: www.123hjemmeside/ditbrugernavn/, men det kan vi vist godt blive enige om ikke er hverken særlig lækkert eller nemt for folk at huske. Derfor tilbyder 123hjemmeside at man kan registrere sin helt egen webadresse, som f.eks. www.ditbrugernavn.dk og lige nu har de faktisk et rigtig godt tilbud hvor man får adresse og 12 måneders brug af systemet for kun 299 kr.

Konklusion

Vi håber at du med denne artikel har fået øjnene op for, at det ikke behøver være en uoverkommelig opgave at få sin egen private hjemmeside – ej heller en stor økonomisk udskrivning. Nu kan du i stedet for at bruge kræfterne på at spekulere på OM du kan få en hjemmeside, i stedet bruge krudtet på at arbejde med HVAD den skal indeholde og hvordan du vil nå ud til hele verden – eller måske bare til din familie eller interessegruppe.

God fornøjelse!

You may also like

Tilføj en kommentar