Find den rigtige festkjole

Af Hanne Clausen
0 Kommentar

Det er ikke altid nemt at vælge den helt rigtige festkjole. Vi kender alle mantraet ”hvad skal jeg have på – hvad skal jeg have på”, der altid dukker op hos os før en fest, vi har glædet os til i lang tid. Og festkjolen kan gøre hele forskellen for dig. Har du en kjole på, du føler dig godt tilpas i er chancerne for, at festen bliver en succes, større.

Match kjolen til festens tema

Af samme grund bør du altid overveje, hvilken fest det egentlig er, du skal deltage i. Ved du på forhånd, at de øvrige piger til festen kommer i jeans og top, så lad være med at vælge den mest opsigtsvækkende festkjole. I stedet er det måske den enkle grå kjole med lange ærmer du skal hoppe i. Er du derimod inviteret til den glamourøse fest, hvor der hverken er sparet på locations, bartendere eller dj’s, så er du i din fulde ret til at hoppe i den blå pailletkjole fra sidste nytårsfest. Eller måske en nyindkøbt ”little black dress”, som også vil være perfekt til anledningen.

Når dresscoden hedder galla

Som pige er der sjældent noget, vi glæder os mere til end vores veninders bryllupsfester! Men knapt nok er invitationen kommet ind ad døren, før vi begynder at tænke på den perfekte kjole. Er du inviteret til galla, så er den lange aftenkjole dit eneste valg. Den lange festkjole i silke eller chiffon er elegant og feminin, og vælger du en enkel model med fine detaljer er der chancer for, at det er en kjole du får brugt mere end den ene gang.

Sommerens festkjoler

Med sommeren lige om hjørnet er det tid til at forny din sommergarderobe med masser af nye festkjoler. Vi ved alle, at vi går meget mere ud i sommerhalvåret og det kræver et varieret udvalg af festkjoler. Kjoler er ganske enkelt pænest med bare ben, så når det bliver sommer, er den korte model perfekt til barbecues i gårdhaven med alle dine bedste venner. Skal sommerens fester tilbringes sydpå er den lange maxikjole et godt valg – det lette materiale i skønne mønstre passer perfekt til open-air diskoteker og restauranter ved havet.

Populære festkjoler

Listen over populære festkjoler er uendelig, men for at gøre det overskueligt for dig er her en liste over de mest populære:

  1. Lange festkjoler – De lange kjoler er elegante og passer perfekt til bryllupsfesten, gallafesten eller andre glamourfyldte begivenheder
  2. Korte festkjoler – Den korte festkjole kan bruges både sommer som vinter, på diskoteket med kulørte drinks eller på cafeen med et glas rødvin
  3. Stropløse kjoler – Den stropløse kjole er perfekt til sommermånederne med udendørsfester og dans til den lyse morgen
  4. Cocktailkjoler – Cocktailkjolen er, som navnet antyder, perfekt til de aftener, hvor du skal sippe kulørte drinks på en skøn cocktailbar
  5. ”Little Black Dress” – Den lille sorte er en klassiker, som redder dig gang på gang fra en nærtforestående tøjkrise
  6. ”Little White Dress” – Den lille hvide er den sorte kjoles lillesøster og er et friskt og sommerligt valg til festgarderoben

Hvor finder man den perfekte festkjole

Der findes rigtig mange butikker der sælger flotte og smukke festkjoler. Så hvor du skal købe den kommer lidt an på hvad du har det bedst med. Personligt kan jeg godt lide at købe mit tøj online og jeg bruger kun de butikker der betaler fragten for retur varer. Derfor kan jeg prøve tøjet derhjemme og sende det tøj der ikke har den rette størrelse tilbage uden omkostninger.

Hvis jeg skal anbefale et par gode steder at finde en ny festkjole så prøv at kigge på Lilly.dk eller Festkjoler.net

You may also like

Tilføj en kommentar