Smid ikke din gamle computer ud

Af Hanne Clausen
1 Kommentar

Andre vil gerne bruge din brugte computer. De fleste virksomheder såvel privatpersoner smider deres brugte stationære computere, bærbare computere og computerskærme ud, når de ikke længere lever op til tidens krav, er blevet langsomme eller på anden vis forældede. Ud i containeren som affald på genbrugstationen, og inden længe bliver al elektronikken deponeret eller destrueret. Men sådan behøver det ikke længere at være. Mener du virkelig, at din computer skal pensioneres eller bare udskiftes med en yngre model, så bør du overveje, om der ikke er et andet menneske derude, som i stedet kunne få glæde af computeren. Det kan du næsten være sikker på, at der er.

Men hvad gør du, hvis du vil af med din computer? Her er X gode råd:

Det gør du med din brugte computer

Andre vil gerne bruge din brugte computer

Andre vil gerne bruge din brugte computer

Lad os lige starte med, hvad du ikke skal gøre. Virker din computer stadig, så smid den ikke ud bare ud på lossepladsen. Og smid den overhovedet ikke ud i skraldespanden, da dette går ud over miljøet.

Giv den til genbrug

Hvis du bare vil af med computeren, og er du ligeglad med, at du kunne tjene lidt penge på den, så giv den til genbrug. Er du den travle type, kan du sågar ringe til den nærmeste genbrugsbutik, eks. Kirkens Korshær; de afhenter med glæde din forlagte computer, og sælger den videre til en mere end fair pris til en, der vil glæde sig over den.

Sælg den på Den Blå Avis

Næste alt kan sælges på dba.dk. Tag et godt foto af computeren, skriv en fyldestgørende beskrivelse af standen, specifikationer, hvad der følger med m.m., så du undgår for mange spørgsmål, og sæt en fair pris. Der kommer ikke til at gå lang tid, før du får din pc solgt.

Sælg din pc til videresalg

Virksomheden Refurb gør sig i opkøb af alt lige fra stationære computere til tablet-computere af god kvalitet. Computerne bliver rengjort og klargjort, og herefter solgt videre. Netop fordi Refurb går efter at opkøbe computere af god kvalitet, kan forbrugeren også forvente et godt produkt til en lav pris på trods af, at der er tale om en brugt vare. Dette betyder også, at hvis du vil sælge noget til Refurb, så skal kvaliteten altså også være i orden. Tag kontakt til dem via hjemmesiden.

Andre forslag

Har du andre forslag til, hvad man kan gøre, hvis man enten vil sælge eller købe sin brugte computer, så skriv gerne en kommentar herunder i kommentarfeltet.

You may also like

1 Kommentar

Joanna 15. juli 2017 - 16:53

Refurb tage kun computerene fra andre virksomheder, der modtage ikke de enkelte stykker fra de private :C Men mand kan også bruge en af de mange sider på facebook “gratis ting” osv. 🙂

Reply

Tilføj en kommentar